Saturday, 11 June 2011

assignment oh assignment

Hari  ini dateline tugasan bi tu...dah cuba nak submit tapi tak boleh.Dari hari Jumaat lagi dah problem..ada masalah teknikal le tu...boring juga menunggu depan komputer. ...issh...tension betul...dah siap nak submit ada pula masalahnya...hari ni juga my girl balik shah...cepatnya masa berlalu...cuti ni tak sempat pergi mandi kolam...mana tidaknya asyik mengadap  komputer je....periksa dah dekat...seriau juga.kalau tak study...sah-sah boleh blur masa menjawab nanti..kalau jenis genius tu lainlah...ini nak ingat teori dan fakta punyalah payah...dah belajar ni kena kuat semangat......semoga Allah swt permudahkan dan dapat menggenggam segulung ijazah nanti.InsyaAllah.